T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi Halk Eğitimi Merkezi

Düziçi Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
(0328) 876 1157
Belgegeçer
(0328) 876 00 60
WEB
https://duzicihalkegitimmerkezi.meb.k12.tr
Adres
İRFANLI MAH. CEMAL ALGAN CAD. 75. YIL MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI GİRİŞ KAT DÜZİÇİ / OSMANİYE
Vizyon
Yetişkinlere; ihtiyaçları doğrultusunda bilgi teknolojisi çağına uygun donanımlı sınıflarda, gelir getirici, iş istihdamı sağlayıcı kurslar açarak, bireylerde istendik davranış değişikliği yaratan kaliteli eğitim veren, yetişkinle saygıya dayalı iletişim kuran seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Merkezimizin MİSYONU; Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Atatürk İlke ve İnkılâpları’nın ışığında; Kursiyerlerimize; milli birlik ve bütünlük içinde Atatürk devrimlerini, cumhuriyet esaslarını, demokratik yaşayışı benimsetmek, milli kültürü yaymak, okuma yazma öğrenimini düzenlemek, iş ve meslek edinmelerine yardımcı olmak amacıyla; toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik yönden çağdaş toplumlar seviyesine yükselmesinin sağlanması için çalışan bir kurum olmak.
Başarılar
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YLINDA 125 KURS PROĞRAMI 15 EĞİTİM ALANINDA 700 USTA ÖĞRETİCİ 31690 KURSİYERLE 8 PROJE VE KAYMAKAMLIKLA YÜRÜTÜLEN ADEM PROJESİ İLE FALİYETLERİMİZİ SÜRDÜRMEKTEYİZ. SPORTİF FALİYETLERDE İL BİRİNCİLİKLERİ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİMİZ HEDEFİMİZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 1200 USTA ÖĞRETİCİ HEDEFİNE ULAŞMAK AMACIMIZDIR
Derslik :9
Toplantı Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :890
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler
07:00 - 22:00
Isınma
Kaloriferli (Kömürlü)
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
İl merkezine ve Çevre illere Karayolu ile
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Osmaniye İli´ne bağlı bir ilçedir. Kahramanmaraş İli´ne 1 Saat, Adana ve Gaziantep illerine 1 - 1,5 saat uzaklıktadır. Aynı zamanda ilçemizin Yarbaşı Beldesinde bulunan Tren istasyonu ile de ulaşım sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine 2 km, İl merkezine 28 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
ADEM
Diğer Hususlar
700 USTA ÖĞRETİCİ İLE BÜYÜK BİR AİLEYİZ.
Yazdır